Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Marhahúsleves máj gombóccal

Marhahúsleves máj gombóccal

Módszer

1 Tisztítsa meg az összes zöldséget. Vágja félbe a paradicsomot, szedje le a magokat és vágja kockákra. A sárgarépát meghámozzuk, és a cukkinit finomra reszeljük.
2 Tegye az előkészített zöldségeket egy tálba. A második tálban összekeverjük az áttört avokádót, a sót, a borsot, a finomra vágott egész Birds eye chili paprikát, az olívaolajat, a balzsamecetet és az apróra vágott zsályalevelet.
3 Keverjük össze az avokádó keveréket az elkészített zöldségekkel, és kóstoljunk mindent ízlés szerint.
  • Használt chili
  • 1 kiskanál chilli pehely Habanero
  • Összetevők
  • 800 g marhahús
  • 1,5 g1 marha csontok
  • 2 hagyma
  • 300 g sárgarépa
  • 150 g petrezselyem
  • 150 g zeller
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 golyó új fűszer
  • 10 golyó bors
  • 4 babérlevél
  • petrezselyem zöld
  • 10 g só
  • 2 l hideg víz
  • otthoni tészta
  • Májgombóc
  • 250 g marha máj
  • 2 tojás
  • 1 kanál majoránna
  • só, bors
  • 4 kanál zsemlemorzsa
  • Adagok száma 6
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 360 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz