Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Marharagu krumplipürével

Marharagu krumplipürével

Módszer

1 Egy nagyobb edényben felhevítjük az olívaolajat, és megpirítjuk a durvára reszelt sárgarépát és zellert. Amikor a zöldségek aranyra barnulni kezdenek, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát. Miután a hagyma aranybarna, adjunk hozzá szeletelt fokhagymát és paradicsompürét. Mindent röviden megpirítunk, és hozzáadjuk a darált húst. A húst pirítsuk meg élénken, majd adjuk hozzá a rozmaringot, a babérlevelet, a friss fűszereket és 1-2 evőkanál Scotch Bonnet szószt. Keverjük össze, végül adjuk hozzá a fagyasztott borsót, a sót és a marhahúslevest. A ragut a fedő alatt pároljuk, időnként megkeverve körülbelül 1 órán keresztül, vagy amíg a hús készen áll.
2 Amíg a ragu fojtogat, elkészítheti a burgonyapürét. A burgonyát sós vízben megfőzzük. Ha kész a burgonya, töltsük fel együtt, és a főttet szitán átszitáljuk.
3 Adjunk hozzá meleg tejet és vajat a burgonyához. Habverővel alaposan keverjük össze egy gyönyörűen krémes krumplipürével.
4 Tegye a kész ragut egy tepsibe (kb. 25 cm átmérőjű), és kenje rá a krumplipürét. 240 ° C -ra előmelegített sütőben, grill funkcióval 15 percig sütjük.
  • Használt chilli
  • 1 - 2 kanál Chilli Scotch Bonnet szósz
  • Összetevők
  • 5 kanál olivaolaj
  • 4 nagyobb sárgarépát
  • 200 g zeller
  • 4 hagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 140 g paradicsom püré
  • 500 g darált marhahús
  • ág rozmaring
  • 3 babérlevél
  • 5 golyó friss fűszerek
  • 10 golyó fekete bors
  • 200 g fagyott borsó
  • 0,7 marhahúsleves
  • 1 kg krumpli
  • 2 teakanál só
  • 100 ml teljeszsír tej
  • 50 g vaj
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 80 min

Videó

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz