
Módszer
1 Vegye ki a marhahúst a hűtőből fél órával korábban. Vágjuk vékony szeletekre, utána vékony csíkokra és végül finom kockákra. A hús annyira lágy, hogy csak fel kell vágni a húst, nem kell őrölni.
2 Adjunk hozzá apróra vágott medvehagymát, kapribogyót és metélőhagymát. Ezután hozzáadjuk a dijoni mustárt, a Chipotle chili szószt, az olívaolajat plusz egy kevés sót és borsot.
3 Alaposan összekeverjük, hagyjuk pihenni 5 percig, és aztán ízlés szerint fűszerezzük meg.
4 Tálaljuk tojássárgájával és pirított pirítóssal, fokhagymával.
Ingredience
- Használt chilli
- 2 kanál Chipotle mash
- Összetevők
- 300 g marhahús
- 1 nagyobb medvehagyma
- 1 kanál kapari
- 1 kanál dijoni mustár
- 2 kanál oliva olaj
- só, bors
- 2 tojás sárgája
- olajban sült pirítós és fokhagyma kenéshez