Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Mexikói tésztaleves 4 féle chili

Mexikói tésztaleves 4 féle chili

Módszer

1 Az összes paprika magját eltávolítjuk. A szárított paprikát lassú tűzön enyhén pároljuk, amíg el nem kezdenek sötétedni; majd levesszük a tűzről. Tegye a szárított chilit, a paradicsomot és a vizet egy közepes lábasba. Forraljuk fel, mérsékeljük a lángot, és addig főzzük, amíg a paradicsom teljesen megpuhul. Levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.
2 Öntsük bele a turmixgépbe a szárított paprikát, paradicsomot és a vizet. Adjuk hozzá a hagymát, a serrano borsot és a fokhagymát, és keverjük simára.
3 Öntöttvas edényben vagy magas serpenyőben hevíts fel 2 evőkanál olívaolajat. A tésztát kevergetve aranysárgára sütjük. Adjuk hozzá a chilis-paradicsompürét és óvatosan keverjük össze. Adjunk hozzá csirkelevest és egy kevés friss koriandert. Ízlés szerint sózzuk, fedővel lefedjük, felforraljuk, majd lassú tűzön 20-25 percig főzzük a levest, amíg a tészta megfő és a leves kissé besűrűsödik.
4 A levest friss korianderrel megszórt tálkákban tálaljuk.
  • Használt chilli
  • 1 db ancho egész szárított
  • 1 db guajillo egész szárított
  • 1 ks de arbol egész szárított
  • Összetevők
  • 3 db paradicsom
  • 940 ml víz
  • 1/2 db hagyma
  • 1 db serrano chilli mag nélkül
  • 1 db gerezd fokhagyma
  • 2 kanál oliva olaj
  • 230 g tészta
  • 940 ml tyúkhúsleves
  • friss koriander
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 7 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz