Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Finomságok

Mindig van idő valami pokoli finomságra. Válasszon a finom chilis finomságok kínálatból. Akár édes, sós, akár folyékony forró finomságokra fogad. A Delicatessen nem hiányozhat az étkezések között semmilyen megfelelő bulin vagy ünnepségen, de eredeti ajándékként is szolgál a chili szerelmeseinek.

Mogyoró BBQ chilli Chipotle 150 g

Mogyoró BBQ chilli Chipotle 150 g

Az éles aromás füstölt Chipotle chilli paprika és a BBQ fűszerek keverékbe csomagolt sózott földimogyoró új függőségévé válik. Nagyon jól ízlik sörrel és jó ételekkel együtt, otthon tévét nézve és nagyszerű társaságban, ahol valóban mindenki élvezheti őket enyhe buzgalmának köszönhetően.

 

Összetevők Mogyoró, étolaj, só, fűszer mix, Chipotle és Bird´s Eye chilli paprikák.
Élesség
  • 2
Származás Cseh Köztársaság
Ár a 1 db értékben: 1 490 Ft
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Mogyoró BBQ chilli Chipotle 150 g

Földimogyoró, amelynek íze olyan, mintha a barátokkal ülne egy ropogó tűz mellett a füstölt finomságok felett. Csak ezek a mogyorók tudnak ilyen hangulatot varázsolni a BBQ fűszerekkel együtt. A mámorító Chipotle, amely füstös ízét a pekándió fán való dohányzásnak köszönheti, amely földi, kissé édes ízt kölcsönöz nekik csokoládé és diófélékkel. Annak ellenére, hogy a földimogyorót hüvelyesnek tartják, úgy gondoljuk, hogy egyszerűen ezekre az aromás paprikákra szánták őket.

A Chipotle valójában a Jalapeño paprika füstölt és szárított változata. Ezért ugyanolyan mérsékelt csípőssége van, amely körülbelül 10 000 - 20 000 SHU. Ennek köszönhetően ezeket a fűszeres földimogyorókat még azok is élvezhetik, akik inkább a kellemesen fűszeres finomságokat kedvelik. A minőségi, sült mogyoró Chipotle-val minden étkezés vagy étel, sör, minden ünnep és egy békés este a tévé előtt lesz a sláger.

Figyelmeztetés: A belégzés fulladást okozhat! Védő atmoszférába (nitrogén) csomagolva.

Összetevők: földimogyoró (allergén), növényi olaj, konyhasó, fűszerkeverék, Chipotle és Bird's Eye chilli paprika.

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz