Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Finomságok

Mindig van idő valami pokoli finomságra. Válasszon a finom chilis finomságok kínálatból. Akár édes, sós, akár folyékony forró finomságokra fogad. A Delicatessen nem hiányozhat az étkezések között semmilyen megfelelő bulin vagy ünnepségen, de eredeti ajándékként is szolgál a chili szerelmeseinek.

Mogyoró chilli Carolina Reaper 150 g

Mogyoró chilli Carolina Reaper 150 g

Mikor sírt utoljára mogyoró evés közben? A világ legcsípősebb chillivel, a Carolina Reaperrel fűszerbe csomagolt minőségi pörkölt mogyorónk rendkívül addiktív. És persze igazán csípős. Minden este a tévé előtt vagy a buliban extra chilli kihívássá válik. Bírod?

 

Összetevők Mogyoró, étolaj, só, fűszer mix, Carolina Reaper chilli paprikák.
Élesség
  • 5
Származás Cseh Köztársaság
Ár a 1 db értékben: 1 690 Ft
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Mogyoró chilli Carolina Reaper 150 g

Az egyetlen földimogyoró, amely a filmvígjáték megtekintése közben is sírásra késztet! És ettől a parti alatt inkább egy pohár tejért nyúlhatsz, nem pedig egy pohár borért. Mert még egy tál mogyoró is igazi kihívás és egyedülálló élmény lehet a nagyon csípős szerelmesek számára.

Kombináltuk a minőségi sült sózott földimogyorót a világ legforróbb paprikával - a Carolina Reaper-rel. Forrósága elérheti a 2 200 000 SHU-t, ami nagyjából ugyanannyi zsebkendő fog kelleni (és törölje az izzadságot és a könnyeket). Ezért, hogy legalább legyen valami a mogyoró félékből, ezt a paprika tartalmazó fűszerkeverékbe csomagoltuk. Eredmény? Nagyon addiktív anyag. És persze rendkívül meleg. De tapasztalatból tudjuk, hogy még ez sem riad vissza attól, hogy egyre többet akarjon.

Figyelmeztetés: A belégzés fulladást okozhat! Védő atmoszférába (nitrogén) csomagolva.

Összetevők: földimogyoró (allergén), növényi olaj, konyhasó, fűszerkeverék, Carolina Reaper chilli paprika.

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz