Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Finomságok

Mindig van idő valami pokoli finomságra. Válasszon a finom chilis finomságok kínálatból. Akár édes, sós, akár folyékony forró finomságokra fogad. A Delicatessen nem hiányozhat az étkezések között semmilyen megfelelő bulin vagy ünnepségen, de eredeti ajándékként is szolgál a chili szerelmeseinek.

Mogyoró chilli Habanero & Lime 150 g

Mogyoró chilli Habanero & Lime 150 g

Meghívunk egy eredeti ízkoncertre, ahol a forró és sós harmonikusan kombinálható savanyúval és frissítővel. Más szavakkal, minőségi sózott sült földimogyorót csomagoltunk fűszerek keverékébe egzotikus Habanero chillivel és lime-mal. Az eredmény egy addiktív fudge, amely eltűnik minden ételből, mielőtt elmondaná Scoville skáláját. A Habanera egyébként a középső határ mögött található, és ezek a földimogyoró ezért még a melegebb ételek kedvelőit is kielégíti.

Összetevők Mogyoró, étolaj, só, fűszer mix, Habanero chilli paprikák.
Élesség
  • 3
Származás Cseh Köztársaság
Ár a 1 db értékben: 1 490 Ft
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Mogyoró chilli Habanero & Lime 150 g

A földimogyoró Habanero chillivel történő fogyasztása még a legunalmasabb televíziós műsort is feldobja. Egyszerűen élvezni fogja az ízüket. Kicsit sósak, savanykák és őszintén forrók. És ami a legfontosabb, nagyon addiktívak! A friss és szárított habanero paprika nem tagadja trópusi karibi eredetét. Erős gyümölcsös és virágos ízük van. Ezenkívül egy frissítő mésszel összekevertük őket a fűszerkeverékünkben, és minőségi sült, sózott földimogyoróba csomagoltuk.

A Habanero paprika forrósága közepesen magas és 200 000-300 000 SHU között mozog. Más szavakkal, ezek a földimogyorók a rendkívül fűszeres szerelmesek megelégedésére szolgálnak, de kevésbé tapasztalt chillisevők is kezelhetik őket (legalább a csomag kicsit tovább fog tartani, mint a közönséges diófélék).

Ennek köszönhetően ideális és nem hagyományos csemege minden partihoz, grillhez, sörhöz vagy csak ehhez hasonló. Bárhol és bárhol.

Figyelem: A belégzés fulladást okozhat! Védő atmoszférába (nitrogén) csomagolva.

Összetevők: földimogyoró (allergén), növényi olaj, konyhasó, fűszerkeverék, Habanero chilli paprika 4%.

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz