Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

No 12 Collection - ajándék készlet chilli fűszerekből

Ajándék ingyen
No 12 Collection - ajándék készlet chilli fűszerekből

A chillipaprikát beállítottuk a lécbe. Vagy inkább egy praktikus faállványba, amely 12 féle őrölt chilli paprikát tartalmaz.

A készlet nagyszerű ajándék minden szellem szerelmeseinek és kezdőknek, akik számára kaput nyitnak minden ízlésű és melegségű chilli világába.

Bízzon idén olyan ajándékra, amely az egyetlen garantáltan könnyeket varázsol a szemébe!

Ár a 1 db értékben: 11 990 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 01.02.2023
Leírás

No 12 Collection - ajándék készlet chilli fűszerekből

12 féle őrölt chillipaprika egy praktikus állványon, melynek köszönhetően mindig rendezetten és kéznél lesz a chilli, és minden konyha dísze lesz. Gondosan kiválasztottuk a paprikát a készletben, hogy megtalálja a világ legkevésbé forró, közepes és melegét.

A csomagban a chilli ampullákon és az összeszerelhető szétszerelhető állványon kívül egy brosúra is található, amelyben részletesebb leírást talál az egyes paprikafajtákról és a forróságukról.

 

Csomag összetétele:

Carolina Reaper por 9 g

A chilli paprikák királynője, hivatalosan a világ legélesebb. Akár 2.200.000 SHU buzgalommal 2013 óta szerepel a Guinness Rekordok Könyvében. A rekkenő hőség mellett váratlanul édes és gyümölcsös ízt is kínál. Remek ízű hús- és hüvelyes ételekhez, szószokhoz vagy levesekhez. 

Trinidad Scorpion Moruga por 9 g

Több mint 2 000 000 SHU -val jelenleg a világ második legforróbb paprikájaként ismerik el. Virágos-gyümölcsös íze és aromás aromája van. Hosszan tartó melegsége jellemzi, amely szintén fokozatosan fejlődik. Ezért azt javasoljuk, hogy óvatosan adagolja.

Naga Bhut Jolokia por 9 g

A Naga Jolokia egy chilli paprika, élessége akár 1 041 427 SHU. 2007 -ig a Guinness Rekordok Könyvének legélesebb paprikájának nevezték, 1 00 304 SHU forrósággal.

Ez a fajok közötti kereszteződés Banglades és Északkelet -India között. A Chinense és a Frutescens fajba tartozó paprika keresztezésével jött létre. Srí Lankán is megtalálható, ahol Nai Mirris (Cobra chilli) néven ismerik.

Habanero por 9 g

A Habanero bors a Capsicum chinense különféle fajtái. Neve a spanyol Havanna névből származik, és az egyik csípős paprika. Az éretlen Habanera zöld, de éretten megváltoztatja színét. Láthatjuk a Habanera narancssárga és vörös, de fehér, barna és rózsaszínűeket is.

Habanero 200 000-300 000 Scoville-hotspot (SHU) forrósággal rendelkezik.

Scotch Bonnet por 9 g

Ez a szépség Jamaicából származik, és ez volt az első karibi chilli paprika, amelyet nagy keresletben exportáltak. Nemcsak íze és forrósága miatt volt ismert és népszerű, hanem főleg nem szokványos neve miatt. A Scotch Bonnet fajta a Habanero paprikához, amellyel gyakran tévesen összetévesztik hasonló megjelenése miatt. De a skót Bonnet édesebb. 

Birds Eye por 9 g

A chillipaprika nagyon éles, körülbelül 1-2 cm nagyságú, a gyümölcsök világos pirosak és a forróság 50 000-100 000 Scoville-hotspot (SHU).

Buzgalmáért kiérdemelte az "Afrikai Ördög" becenevet is. A paprika nyersen és szárítva is alkalmas fűszeres fűszeres ételek, különösen pácok, mártások vagy gulyások ízesítésére.

Chipotle por 9 g

A Chipotle vagy a Chilpotle a nahuatl nyelvből származó kifejezés, és füstölt chilli paprikát jelent. A szárított és füstölt Jalapeño borsot főleg a mexikói konyhában és az általa ihletett konyhákban használják, mint például a Tex-Mex. Ízükben az eredeti paprika forrósága ötvöződik a füstölt füstös aromával.

Green Jalapeño por 9 g

A jalapeñók Mexikóban otthon vannak. Nevüket a mexikói főváros, Veracruz Jalapa (spanyolul) után kapják, de a szó az azték Xalapától származik. Ez talán a legnépszerűbb paprika az amerikai kontinensen.

Red Jalapeño por 9 g

A jalapeñók Mexikóban otthon vannak. Nevüket a mexikói főváros, Veracruz Jalapa (spanyolul) után kapják, de a szó az azték Xalapától származik. Ez talán a legnépszerűbb paprika az amerikai kontinensen.

Ancho chilli por 9 g

Az anchót Poblano szárított chilli paprikának nevezik, amely gyümölcsös-édes ízű, szilva és mazsola ízű. A Poblano a Capsicum Annuum különféle fajtái, és az egyik legkevésbé forró fajta. Átlagosan körülbelül 2500 Scoville - hotspotot (SHU) tartalmaz, és Mexikónak van otthon.

Pasilla chilli por 9 g

A pasilla chilli vagy néger chilli a Chilaca chilli szárított fajtája, a Capsicum Annuum nemzetségből. Mexikóból származnak, ahol a neve "kis mazsolát" jelent, és fontos része a helyi konyhának. Ancho és Mulato paprikával együtt alkotják az úgynevezett "Holly trinity" chilli paprikát, amelyet hagyományos vakondmártások készítésére használnak.

Kashmiri chilli por 9 g

A kasmíri chilli különösen lenyűgözi élénkpiros színével, amiért nagyon keresett. Indiából származik, és enyhébb melegsége 5000-10000 SHU körül van. Tipikus chilli paprika alakúak - hosszúkás, vékony test, körülbelül 7-10 cm hosszú, hegyes véggel. Enyhén gyümölcsös és édes ízükben a füstös és földes árnyalat emelkedik ki.

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz