Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

No 12 Collection - ajándék készlet chilli fűszerekből

Bestseller
Ajándék ingyen
No 12 Collection - ajándék készlet chilli fűszerekből

A paprikákat beállítottuk a lécbe. Vagy inkább egy praktikus faállványba, amely 12 féle őrölt chillipaprikát tartalmaz.

A készlet nagyszerű ajándék a fűszerek szerelmeseinek és a kezdőknek egyaránt, megnyitva a kaput a chilli világához minden ízben és csípősségi fokon.

 Idén bízzon az egyetlen olyan ajándékban, amely garantáltan könnyeket csal a szemébe!

Ár a 1 db értékben: 11 990 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 28.03.2024
Leírás

No 12 Collection - ajándék készlet chilli fűszerekből

Tegye magát vagy szeretteit boldoggá, és tartsa mindig rendezetten és kéznél a chillit a praktikus faállványban. A praktikus faállványban lévő tizenkét csőből álló ajándék kollekció minden konyha díszévé válik.

Az ajándékkészlet a legnépszerűbb chilliport tartalmazza különböző ízekben, illatokban, színekben és csípősségi fokozatokban. Az enyhe Ancho és Kashmiri paprikától az aromás Chipotle, az intenzív Bird's Eye és a trópusi Habanero paprikán át a legcsípősebb trióig: Naga Bhut Jolokia, Trinidad Scorpion és Carolina Reaper.

A csomag 12 féle csípős paprikát tartalmaz:


 Carolina Reaper chillipor (9 g): a világ legcsípősebb kereskedelmi forgalomban kapható csilipaprikája (2 200 000 SHU).

 Trinidad Scorpion chillipor (9 g): a második legcsípősebb chilli (2 000 000 SHU) fokozatosan fejlődik, és nagyon sokáig éghet, amely alatt élvezheti földes jegyeit.

 Naga Bhut Jolokia chillipor (9 g): intenzív és hosszan tartó csípősség (1 000 000 SHU), friss zöld alma és sárgabarack jegyeivel.

 Habanero chillipor (9 g): sós és édes ételekben használva élvezheti a magas csípősséget (350 000 SHU) és a trópusi gyümölcsök édes, virágos ízét.

 Scotch Bonnet chillipor (9 g): az autentikus fűszerességet (350 000 SHU) kiegészíti a frissítő cseresznye, alma és sárgabarack virágos aromája és íze.

 Bird's Eye chillipor (9 g): A Bird's Eye chili Afrikában őshonos és magas csípősségű (100 000 SHU), így sokoldalú, jellegzetesen csípős fűszer az afrikai és ázsiai konyhában.

 Chipotle chillipor (9 g): a füstölt Jalapeño ellenállhatatlan füstös aromát kölcsönöz édes ízzel, és ideális csípősséget ad az ételeknek (10 000 SHU).

 Zöld Jalapeño chillipor (9 g): ennek a csilinek az éretlen változata közepes csípősségével (10 000 SHU) és zöldpaprika ízével nyűgöz le.

 Red Jalapeño chillipor (9 g): a piros változat enyhébb csípősségű (10 000 SHU), teltebb földes ízzel és borsos édességgel párosul.

 Kashmiri chillipor (9 g): mélyvörös színt, keleti indiai fűszerekre emlékeztető aromát és játékos fűszerességet (12 000 SHU) kölcsönöz bármely ételnek.

 Ancho chillipor (9 g): a legnépszerűbb mexikói chilli kellemes, nagyon enyhe csípősséggel rendelkezik (2 500 SHU), és földes, édes, szilvára és mazsolára emlékeztető jegyei sós ételekhez és édes csokoládés desszertekhez teszik alkalmassá.

 Cayenne chillipor (9 g): imádni fogja a piros chilli e csípősebb változatát (15 000 SHU), amely narancssárga színt, csípős ízt és épp a megfelelő csípősséget és ízt adja az ételekhez.


Tipp: A fa állványhoz egy teljes méretű tubus tartozik, amely külön is megvásárolható. Ha elfogy kedvenc chiliporod, látogass el üzletünkbe, hogy feltöltsd az állványt.

 

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz