Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

No 8 Collection - chilli fűszerek ajándék kollekciója

Ajándék ingyen
No 8 Collection - dárková kolekce chilli

Létezik az ideális chilli fűszerkészlet!

A szalaggal átkötött, fényűző fa díszdoboz tartalma a kezdőknek és a tapasztalt fűszerrajongóknak egyaránt örömet okoz. Használja kóstolótáskaként, a legjobb csilis ételekből összeállított válogatásként, vagy kóstolójátékként, amely garantáltan feldobja a bulit.

Megtalálható benne az enyhébb Ancho és Green Jalapeño por, a közepesen csípős Chipotle, Bird's Eye és Habanero, valamint a világrekorder Naga Bhut Jolokia, Trinidad Scorpion és Carolina Reaper.

Ár a 1 db értékben: 13 990 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 19.04.2024
Leírás

No 8 Collection - chilli fűszerek ajándék kollekciója

A szalaggal átkötött luxus fa díszdoboz tartalma a kezdőknek és a tapasztalt fűszerrajongóknak egyaránt örömet okoz. Használja kóstolódobozként, a legjobb chilipaprikák főzéshez való válogatásaként vagy kóstolójátékként, amely garantáltan feldobja a bulit.

A chilli ajándék kollekció a következőket tartalmazza:


 Egy luxus fa díszdoboz, díszes ChilliDoctor szalaggal átkötve.

 Carolina Reaper chillipor (9 g): a világ legcsípősebb kereskedelmi forgalomban kapható chilipaprikája (2 200 000 SHU). A perzselő forróság után érdekes gyümölcsös-édes ízvilágot tár fel.

 Trinidad Scorpion chillipor (9 g): a második legcsípősebb chili (2 000 000 SHU) fokozatosan fejlődik, és nagyon sokáig éghet, amely alatt élvezheti földes jegyeit.

 Naga Bhut Jolokia chillipor (9 g): intenzív és hosszan tartó csípősség (1 000 000 SHU), friss zöld alma és sárgabarack jegyeivel.

 Habanero chillipor (9 g): sós és édes ételekben használva élvezheti a magas csípősséget (350 000 SHU) és a trópusi gyümölcsök édes, virágos ízét.

 Bird's Eye chillipor (9 g): A Bird's Eye chilli Afrikában őshonos, és magas csípősségű (100 000 SHU), így sokoldalú, jellegzetesen csípős fűszer az afrikai és ázsiai konyhában.

 Chipotle chillipor (9 g): a füstölt Jalapeño ellenállhatatlan füstös aromát kölcsönöz édes ízzel, és ideális csípősséget ad az ételeknek (10 000 SHU).

 Green Jalapeño chillipor (9 g): ennek a chilinek az éretlen változata közepes csípősségével (10 000 SHU) és zöldpaprika ízével nyűgöz le.

 Ancho chillipor (9 g): a legnépszerűbb mexikói chilli kellemes, nagyon enyhe csípősséggel rendelkezik (2 500 SHU), és földes, édes, szilvára és mazsolára emlékeztető jegyei alkalmassá teszik fűszeres ételekhez és édes csokoládés desszertekhez.

 

 

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz