Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Nyárs édesburgonyával

Nyárs édesburgonyával

Módszer

1 Egy nagy tálban keverje össze a darált marhahúst és a sertéshúst, az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a mustárt, a tojást, az apróra vágott koriandert, a sót, a borsot és a Red Jalapeños chili pelyhet. Mindent alaposan összekeverünk, ha a keverék nem áll össze szépen, adjunk hozzá egy kevés zsemlemorzsát. Végezze el a kész keveréket, hagyja pihenni egy ideig.
2 Közben elkészítjük az édesburgonya chipset. Az édesburgonyát alaposan megmossuk, és vastagabb kockákra vágjuk. Tepsire tesszük, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk olívaolajjal. Mindent összekeverünk, és 200 ° C -ra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
3 Miután az édesburgonya megsült, emelje fel a sütő hőmérsékletét 250 ° C -ra.
4 Nagyjából egy maroknyi nyárskeverékből formázza meg a hengert, és helyezzen bele egy botot, amelyet előzetesen vízben áztatott. A kész nyársat tepsire tesszük, és megkenjük kevés olívaolajjal.
5 250 ° C -ra előmelegített sütőben körülbelül 10 percig sütjük a nyársakat.
6 Sütés között készítsen mártogatót a nyársra. Egy tálban keverjük össze a fehér joghurtot egy marék apróra vágott korianderrel és két evőkanál Red Jalapeños chili pehellyel. Tálaljuk édesburgonyával és chili joghurtos mártással.

Ingredience

  • Használt chilli
  • Red Jalapeños pehely
  • Nyárs
  • 500 g darált marhahús
  • 500 g darált sertéshús
  • 2 nagy hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kanál kömény
  • 2 kanál egész mustár
  • 1 tojás
  • marék apróra vágott koriander
  • bors
  • olivaolaj
  • fogpiszkálók
  • Édesburgonya
  • 4 közepes Édesburgonya
  • olivaolaj mártásra
  • bors
  • Chili joghurtos mártás
  • 500 g fehér joghurt
  • marék apróra vágott koriander

Videó

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz