
Módszer
1 Egy nagy tálban keverje össze a darált marhahúst és a sertéshúst, az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a mustárt, a tojást, az apróra vágott koriandert, a sót, a borsot és a Red Jalapeños chili pelyhet. Mindent alaposan összekeverünk, ha a keverék nem áll össze szépen, adjunk hozzá egy kevés zsemlemorzsát. Végezze el a kész keveréket, hagyja pihenni egy ideig.
2 Közben elkészítjük az édesburgonya chipset. Az édesburgonyát alaposan megmossuk, és vastagabb kockákra vágjuk. Tepsire tesszük, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk olívaolajjal. Mindent összekeverünk, és 200 ° C -ra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
3 Miután az édesburgonya megsült, emelje fel a sütő hőmérsékletét 250 ° C -ra.
4 Nagyjából egy maroknyi nyárskeverékből formázza meg a hengert, és helyezzen bele egy botot, amelyet előzetesen vízben áztatott. A kész nyársat tepsire tesszük, és megkenjük kevés olívaolajjal.
5 250 ° C -ra előmelegített sütőben körülbelül 10 percig sütjük a nyársakat.
6 Sütés között készítsen mártogatót a nyársra. Egy tálban keverjük össze a fehér joghurtot egy marék apróra vágott korianderrel és két evőkanál Red Jalapeños chili pehellyel.
Tálaljuk édesburgonyával és chili joghurtos mártással.
Ingredience
- Használt chilli
- Red Jalapeños pehely
- Nyárs
- 500 g darált marhahús
- 500 g darált sertéshús
- 2 nagy hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kanál kömény
- 2 kanál egész mustár
- 1 tojás
- marék apróra vágott koriander
- só
- bors
- olivaolaj
- fogpiszkálók
- Édesburgonya
- 4 közepes Édesburgonya
- olivaolaj mártásra
- só
- bors
- Chili joghurtos mártás
- 500 g fehér joghurt
- marék apróra vágott koriander