Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Otthoni rillettes

Otthoni rillettes

Módszer

1 Távolítsa el a bőrt a disznó hasáról, és még a nyakával is vágjon mindent kb. 3x3 cm-es kockákra, amelyeket a legjobban öntöttvas edénybe lehet tenni. Adjunk hozzá kockákra vágott hagymát, sót, borsot, egész Birds Eye chili paprikát, sertészsírt és mindent borítsunk le fehérborral. Keverjük össze és fedjük le fedővel.
2 220 ° C-ra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 45 percig sütjük. Ezután csökkentse a hőmérsékletet 170 ° C-ra, és süsse 4-5 órán át, amíg a hús el nem bomlik. A pörkölés vége előtt vegye le a fedelet, és hagyja, hogy a hús kissé megsüljön, hogy aranyszínűvé váljon. Főzés közben gyakran keverje a húst, és ellenőrizze, hogy a falon nem ég-e hagyma. Pörkölés közben a disznó hasból zsírt sütnek, ami elősegíti a hús megőrzését.
3 Ezután két villával szaggassa szét a kész húst (ez nagyon egyszerű lesz). Kóstolja meg, ha szükséges, sózza és borsozza. Tegye a húst még forrón egy nagy és tiszta edénybe. Töltsük meg, amennyire csak lehetséges, majd öntsük a megsült zsírra. Zárja le a fedelet, és hagyja kihűlni. A hús melegének köszönhetően az üveg visszahúzza magát.
4 Tálaláskor szárazra sütjük a kenyeret, és házi rillettet helyezünk rá. Díszítsük meggyparadicsommal és ecetes hagymával tálaljuk.
  • Használt chili
  • 10 g Birds eye egész szárított
  • Összetevők
  • 0,5 kg disznóhús
  • 0,8 kg disznónyak
  • só, bors
  • 2 hagyma
  • 100 g disznózsír
  • 300 ml fehér száraz bor
  • kenyér
  • cherry paradicsom
  • pácolt hagyma
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 20 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz