Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Padlizsán burger chilis pesto -val

Padlizsán burger chilis pesto -val

Módszer

1 Először készítse elő a pesto -t. Tegye a Habanero chili paprikát egy tálba, és öntsön rá egy kevés forró vizet. Hagyja a paprikát vízben áztatni körülbelül 5 percig. A paprikát megduzzasztjuk, turmixgépbe tesszük, és hozzáadjuk a bazsalikomleveleket és az olajban szárított paradicsomot. Hagyja, hogy a robot aprítson és keverjen össze mindent. A kész pesto -t egy időre hűtőbe tesszük.
2 A padlizsánt megmossuk és kb 2 cm vastag szeletekre vágjuk. Forró serpenyőben mindkét oldalán 3 percig sütjük a szeleteket. A kész padlizsánt sózzuk és borsozzuk. A már felforrósított serpenyőben megsütjük a félbevágott vajdarabot.
3 A megsült vajas zsemle alját kenjük meg az elkészített pestoval, helyezzük a lilahagyma szeleteket, a mozzarella szeleteket, a sült padlizsánszeleteket, ismét a pesto, szezámmaggal megszórva, majd egy szelet mozzarellát, cseresznyeparadicsom szeleteket, salátát és a másik oldalát a zsemle. Szúrja át nyárson, és már tálalhatja is.
  • Használt chilli
  • 1 Habanero egész szárított
  • Pesto
  • 190 g szárított paradicsom
  • 1 marék bazsalikom
  • Burger
  • 6 vajas zsemle
  • 1 nagy padlizsán
  • cherry paradicsom
  • 3 csomag 125 g mozzarella
  • saláta
  • 1 piros hagyma
  • szezámmag
  • Adagok száma 6
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 15 min

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz