Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Pásztor Pite

Pásztor Pite

Módszer

1 Egy nagy serpenyőben megdinszteljük a hagymát fokhagymával, és megszórjuk apró kockákra vágott sárgarépával és répával. Egy darabig pirítjuk. Amikor a zöldségek illatozni kezdenek, hozzáadjuk a felszeletelt zellert, majd kis idő múlva bort adunk hozzá, és pároljuk. Hozzáadjuk a húst, fakanállal felaprítjuk, hogy ne legyen nagy csomóink. Ezután adjuk hozzá a feltépett 3 szál rozmaringot, ízlés szerint chili fűszereket, sót és a paradicsomot és a húslevest is. Fedjük le és pároljuk körülbelül 30 percig. Kóstoljuk, esetleg fűszerezzük.
2 Közben a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben óvatosan megfőzzük. Ezután engedjük le a vizet, adjuk hozzá a puha vajat és hagyjuk feloldódni. Adjunk hozzá forró tejet, és alaposan keverjük össze. Végül keverjük hozzá a finomra reszelt sajt 3/4 részét.
3 Törölje meg olajjal a sütőedényt vagy edényeket, és ossza el a húskeveréket az aljára. Rétegezzük rá a kását, és szórjuk meg a többi sajttal. Töltsük fel a rozmaringtűket a tetejére. 180 fokos sütőbe tesszük. C és aranybarnára sütjük, körülbelül 30 percig.
  • Használt chilli
  • 1 lžíce S17 chilli por
  • Összetevők
  • 800 g darált marhahús
  • 400 g zúzott paradicsom pléhben
  • 150 ml marhahúsleves
  • 100 ml fehér bor
  • 6 db rozmaring
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 levélnyél zeller szára
  • 1 db hagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db répa
  • 1 csipet só
  • 1 csipet olaj
  • 10 db krumpli
  • 200 ml tej
  • 50 g rozmaring
  • 50 g parmazán
  • Adagok száma 6
  • Készítés ideje 60 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz