
Módszer
1 Egy serpenyőben olajon aranybarnára pirítjuk a piros hagymát. Ha megsült a hagyma, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és egy ideig pirítjuk. Ezután adjunk hozzá paradicsompürét, gyömbért, őrölt borsot, édes paprikát, Naga Bhut Jolokia chiliport, chilis mézet és vizet. Mindent alaposan összekeverünk, és körülbelül 10 percig forraljuk.
2 A bordákat kisebb darabokra vágjuk, és minden oldalról alaposan megsózzuk. Kenje be őket az elkészített mártással. Hagyja a bordákat 1 órán át a hűtőben pácolódni.
Miután betöltötte a bordákat, fedje le őket vízzel, és tekerje be a fémlemezeket alufóliával, vagy fedje le fedővel.
3 Előmelegített sütőben 120 ° C -on 4 órán keresztül sütjük. Sütés után levesszük a fóliát, megkenjük a bordákat a maradék mártással, és 250 ° C -os sütőben 30 percig sütjük.
Sütés után kenyérrel, savanyú káposztával, uborkával és cseresznyeparadicsommal tálaljuk.
A tortát mártásként használhatja.
- Használt chilli
- 1 kanál Naga Bhut Jolokia por
- 200 ml chili méz
- Összetevők
- 2 kg vepřových žeber
- 1 pohár víz
- 1 csipet só
- 3 kanál olivaolaj
- 1 db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 190 g paradicsom püré
- 1 kanál szárított gyömbér
- 1 kanál őrölt bors
- 1 kanál édes paprika
- 200 ml víz
- Adagok száma 2
- Készítés ideje 90 min
- Főzés ideje 30 min