Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Ki vagyunk és mit csinálunk

The ChilliDoctorról

Valaki számára a chili egyszerűen éles. Számunkra ez az ízek, aromák és színek egész világa, amelyet érdemes felfedezni és megkóstolni.

A ChilliDoctor 2012 óta működik.

A chilit a világ minden tájáról importáljuk, ahol közvetlenül a helyi termelőktől és termelőktől vásároljuk. Nagy elvárásaink vannak termékeink minőségével szemben. Feltételezzük, hogy ismerjük az összes termesztett paprika eredetét és feldolgozási és tárolási módjait. Mi magunk is sok helyre ellátogatunk, és az adminisztratív rajongókhoz és a chili termékek minőségi beszállítóihoz hasonlóan bővítjük a szükséges know-how-t.

A chili termékeket egész évben nagy- és kiskereskedelemben értékesítjük az e-boltunkban, vagy hagyományos boltokat vagy éttermeket szállítunk velük. Étlapunkon egészben szárított, pelyhekké és granulátumokká zúzott, porrá őrölt és pácolt chili paprikát talál minden forróságon. Akár finom egzotikus hangulatot kell adnia a csokoládé desszertekhez vagy italokhoz, a mexikói vagy indiai konyha hiteles ízét, vagy le kell győznie saját rugalmasságának határait a világ legforróbb paprikájával, készen állunk a jövőbeni kulináris élményekre.

Miért válassza nálunk a chilit?

 

Exkluzív chilli paprika, amelyet sehol máshol nem talál. Csehországban többféle chilli paprika legszélesebb kínálatával rendelkezünk

Minőségi chili paprikát vásárolunk a világ minden tájáról

Egész évben stabilan chilipaprikát biztosítunk

 

BRC Food Certificate

Dolgozzunk közvetlenül tanúsított termelőkkel

Garantáljuk a származás teljes nyomkövethetőségét

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz