Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Sajtos kenyér paradicsomos salsával

Sajtos kenyér paradicsomos salsával

Módszer

1 A sajtot vágd fel vagy reszeld finomra, és adj hozzá Scotch Bonnet chilli port, egy marék apróra vágott metélőhagymát, kakukkfüvet és olívaolajat. Mindent összekeverünk és kenyeret sütünk. A kenyeret a tetején vastag rácsra vágjuk, és bőségesen megtöltjük a sajtkeverékkel. Az így elkészített kenyeret 220°C-ra előmelegített grill funkcióval rendelkező sütőbe tesszük. Addig sütjük, amíg az összes sajt meg nem sül, ami körülbelül 15 perc lesz. Amíg a kenyér sül, készítsünk paradicsomos salsát. A húsos paradicsomról eltávolítjuk a magházat, és a medvehagymával együtt apróra vágjuk. Adjuk hozzá az apróra vágott koriandert, a lime levét, sózzuk, borsozzuk. Az egészet összekeverjük, és hűtőben pihentetjük, amíg elkészül a sajttorta. Sütés után azonnal tálaljuk paradicsomos salsával.
  • Használt chili
  • ½ kiskanál chilli por Scotch Bonnet
  • Sajtos kenyér
  • kerek kenyér
  • 100 g mozzarella
  • 100 g cheddar
  • 100 g eidam
  • 3 kanál oliva olaj
  • egy marék snidling és kakukkfű
  • Salsa
  • 4 db húsos paradicsom
  • 2 db medvehagyma
  • egy marék apróra vágott koriander
  • limet lé
  • só, bors
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 15 min
  • Főzés ideje 15 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz