Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Saláta fűszeres csirkével

Saláta fűszeres csirkével

Módszer

1 Először készítse elő a mártást. Az olajat elkeverjük a narancslével, egy csipet sóval, majd hűtőbe tesszük.
2 Ezután készítse elő a húst. A darált húst alaposan megsózzuk, borsozzuk és egy tálba tesszük. Adjon hozzá olívaolajat és chiliport a Birds Eye-hoz. A húst megkenjük chili olajjal, és lefedve hűtőben 1 órára pácoljuk
3 A pácolt húst serpenyőben vagy grillen megsütjük. Mindkét oldalát kb. 3 percig sütjük (attól függően, hogy mekkora húsdarabunk van). Tegye a sült húst egy tálba, zárja le a fedelet és hagyja pihenni.
4 Ezután forró serpenyőben vagy grillsütőn azonnal megsütjük a prosciuttót. Csak az egyik oldalról és kb. 30 s.
5 Végül készítsük fel a salátát. A koktélparadicsomokat kettévágjuk, a narancsot meghámozzuk, a borssal együtt kockákra vágjuk. A diót enyhén felaprítjuk. A salátakeveréket összekeverjük az elkészített paradicsommal, paprikával, naranccsal és dióval.
6 Tálaláskor a csirkét vékony szeletekre vágjuk, a prosciuttót feldaraboljuk, a salátát egy kevés öntettel öntjük és a salátára reszeljük a parmezán chipset. Továbbra is megszórhatsz mindent chili porral, Birds Eye-val.
  • Használt chilli
  • 5 g Birds eye chilli por
  • Összetevők
  • 0,5 g csirke hús
  • 3 kanál olivaolaj
  • 1 csipet só és bors
  • 250 g cherry paradicsom
  • 2 db narancs
  • 2 db piros paprikák
  • 90 g prosciutto
  • 100 g dió
  • 200 g salátalevelek keveréke
  • 3 kanál olivaolaj
  • 1 gyümölcslé narancsból
  • 1 csipet só
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 60 min

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz