Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Sampinyon krém

Sampinyon krém

Módszer

1 Egy lábasban hevítsük fel a vajat és az olívaolajat. A felszeletelt gombát forró zsírban fokozatosan aranysárgára sütjük. Mielőtt elkészülne a gomba, a végén adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, és hagyjuk enyhén megpirítani. Néhány sült gombát tegyünk félre, díszítésként szolgál majd.
2 Adjunk hozzá fokhagymaszeleteket a keverékhez, amely csak hagyja, hogy illatos legyen. Felöntjük fehérborral, összekeverjük és egy ideig főzzük, amíg az alkohol elpárolog a borból
3 A bor felforralása után adjuk hozzá a húslevest, egy szál kakukkfüvet és rozmaringot, egy teáskanál kasmíri chilli port, és keverjük össze az egészet, forraljuk fel és főzzük körülbelül 15 percig. A leves főzése közben készítsünk petrezselyemolajat. A megtisztított petrezselymet az olívaolajjal egy kisebb edénybe tesszük, és alaposan puhára keverjük. Használhat botmixert vagy botmixert. Szűrjük át az olajat a ruhán.
4 A levest főzés után levesszük a tűzről, kiszedjük a fűszernövények ágait, és simára keverjük. Végül hozzáadjuk a tejszínt, összekeverjük és rövid ideig forraljuk. Tálaláskor adjunk hozzá néhány szelet sült gombát, szelet parmigiano reggiano sajtot, és csepegtessük meg petrezselymes olajjal.
  • Használt chili
  • 1 kanál Kashmiri chilli por
  • Összetevők
  • 2 kisebb hagyma
  • 400 g sampinyon gomba
  • 100 g vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • pohár száraz fehér bor
  • kakukkfű és rozmaring
  • 200 ml 31% tejföl
  • 1 l zöldség leves
  • parmigiano reggiano díszítéshez
  • Petrezselyem olaj
  • 250 ml oliva olaj
  • 50 g zöld petrezselyem
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 40 min
  • Főzés ideje 15 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz