
Módszer
1 Először tisztítsa meg és finomra reszelje le a sárgarépát. Tegyen egy tálba sima lisztet, KPDP-t, cukrot, sót, apróra vágott mogyorót és fahéjat. Alaposan keverje össze az összes száraz keveréket, majd adjon hozzá finoman reszelt sárgarépát, tojást, olvasztott vajat és vizet.
Mindent alaposan keverjen össze, hogy összekeverje az összes hozzávalót, majd töltse meg a muffin kosarakat a keverékkel.
2 A Cupcakes 180 ° C-ra előmelegített sütőben sütjük, és 20-25 percig sütjük.
Sütés után hagyjuk kihűlni
3 Amíg a cupcakes kihűl, készítse el a tejszínt.
Alaposan mossa meg a citromot, és reszelje le a héját egy tálba. Ezután nyomja össze a citromot a reszelt héjjal, és adjon hozzá még porcukrot. Keverjen össze mindent alaposan, amíg az összes porcukor össze nem keveredik a citromlével.
4 Konyhai robotgépben vagy botmixerben keverje össze a mascarpone és a túrót. Ezután adjuk hozzá a citrom keveréket. A túrót és a mascarpone-t hidegen használja a hűtőszekrényből. Végül adjunk hozzá egy teáskanál kasmíri chili port.
5 Töltsön meg egy cukrász zsákot tartalmazó cukrász zsákot a kész krémmel, és díszítse a kihűlt cupcakes-okat. Díszítsük apróra vágott mogyoróval.
- Használt chili
- 1 kanál Kashmiri őrlemény
- Összetevők
- 250 g reszelt sárgarépa (kettő nagyobb méretes)
- 200 g sima liszt
- 1 kanál KPDP
- 100 g cukor
- csipet só
- 2 tojás
- 50 g mogyoró
- 50 g vaj
- kb 100 ml víz
- ½ kanál fahéj
- krém
- 1 citrom héja
- 1 citrom leve
- 3 kanál porcukor
- 250 g puha túró
- 500 g mascarpone
- Adagok száma 12
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 25 min