
1 Tegyünk mozzarella kockákat, bazsalikomos pesto-t, kevés olajon szárított paradicsomot, egy kanál Habanero chili pelyhet, és mindent alaposan keverjünk simára.
2 Vágja a sertéscombot csokornyakkendőbe háromszor, és kap egy nagy darab húst. Helyezzen rá fóliát és üsse ki. Sózzuk, borsozzuk, és a húst kevert pasztával megkenjük. Fektessen szelet sonkát és bazsalikomleveleket. Tekerje be a tekercset, és kösse össze zsinórral, hogy a tekercs ne tekeredjen le.
3 A kockára vágott sárgarépát és petrezselymet sütőedénybe tesszük. Az elkészített roládot a zöldségekre helyezzük, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk Habanero chili pehellyel. Öntsön fekete sört mindenre, és tegyen fóliát a roládra.
4 A lefedett húst 150 ° C -ra előmelegített sütőben 2 órán át sütjük, majd kivesszük, eltávolítjuk a fóliát, és további 20 percig 200 ° C -on sütjük. A rolád gyönyörű aranyhéjat kap.
5 Vágja le a kész tekercset, vágja szeletekre, és tálalja zöldségekkel, például burgonyapürével.
- Használt chilli
- 1 kanál Habanero chilli pehely
- Összetevők
- 1,2 kg sertéscomb
- 100 g bazsalikomos pesto
- 200 g mozzarella kockák
- 90 g szárított paradicsom
- só
- bors
- 100 g sonka
- 2 db sárgarépa
- 2 db petrezselyem
- 300 ml fekete sörből