Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Sós focaccia szederrel és kecskesajttal

Sós focaccia szederrel és kecskesajttal

Módszer

1 A langyos vízben felmorzsoljuk az élesztőt. A robottálba tegyük a lisztet, az olívaolajat, a sót és az olvasztott élesztőt. Robot segítségével gyúrjuk a tésztát. Ezután 40 percig meleg helyen, ruha alatt kelesztjük.
2 A tészta kelesztése után egy súly segítségével osszuk 6 egyenlő részre. Formázd meg a palacsintát, tedd egy tepsire, és hagyd kelni a törülköző alatt további 20 percig. A savanykás palacsintára tegyünk egy kis félbevágott szedret és morzsolt kecskesajtot. Mindent megkenünk Orange Habanero chilli mash.
3 Az így elkészített palacsintákat 220°C-os forró sütőben 15 percig sütjük.
4 Ha megsült a palacsinta, hagyjuk egy kicsit hűlni, majd meglocsoljuk mézzel, megszórjuk sóval és apróra vágott kakukkfűvel. A Focaccia remekül illik borhoz vagy ízhez.
  • Használt chili
  • kenésre chilli Orange Habanero mash
  • Összetevők
  • 550 g sima liszt
  • 30 g élesztő
  • 300 ml langyos víz
  • 70 g oliva olaj
  • 1 kiskanál só
  • 120 g szeder
  • 120 g kecskesajt
  • Befejezésre
  • méz
  • durva só
  • szál kakukkfű
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 40 min
  • Főzés ideje 15 min

Video

Koupíte u nás

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz