
Módszer
1 Először chili pesto-t készítünk a tésztához. Tegyen a tálba ketchupot, bazsalikomos pestót, szárított paradicsomot és Birds Eye chilit. Keverj össze mindent botmixerrel.
2 A kész chili pesto-t kenje rá a vajas leveles tésztán. A szeletelt sonkát tegye a chili pasztára, és mindenre szórjon reszelt sajtot.
3 Most tekerj mindent egy tekercsbe, amelyet hosszában kettévágsz. Fonja össze ezt a két hosszú darabot, mint egy fonatot, majd készítsen belőlük koszorút.
4 A koszorút megkenjük felvert tojással, és 180 ° C-ra előmelegített sütőben megsütjük, és 35 percig sütjük.
Sütés után megszórjuk a koszorút egy kevés parmezán sajttal és apróra vágott vízitorma-hajtásokkal.
- Használt chili
- 1 lžička Birds Eye pehely
- Összetevők
- 1 leveles vajas tészta
- 4 lžíce ketchup
- 2 lžíce bazsalikomos tészta
- 80 g szárított paradicsom olajban
- 100 g sonka
- 200 g sajt (választás szerint)
- 1 felvert tojást
- parmezán sajt a szóráshoz
- vízitorma
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 20 min
- Főzés ideje 35 min