Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Sós húsvéti koszorú

Sós húsvéti koszorú

Módszer

1 Először chili pesto-t készítünk a tésztához. Tegyen a tálba ketchupot, bazsalikomos pestót, szárított paradicsomot és Birds Eye chilit. Keverj össze mindent botmixerrel.
2 A kész chili pesto-t kenje rá a vajas leveles tésztán. A szeletelt sonkát tegye a chili pasztára, és mindenre szórjon reszelt sajtot.
3 Most tekerj mindent egy tekercsbe, amelyet hosszában kettévágsz. Fonja össze ezt a két hosszú darabot, mint egy fonatot, majd készítsen belőlük koszorút.
4 A koszorút megkenjük felvert tojással, és 180 ° C-ra előmelegített sütőben megsütjük, és 35 percig sütjük. Sütés után megszórjuk a koszorút egy kevés parmezán sajttal és apróra vágott vízitorma-hajtásokkal.
  • Használt chili
  • 1 lžička Birds Eye pehely
  • Összetevők
  • 1 leveles vajas tészta
  • 4 lžíce ketchup
  • 2 lžíce bazsalikomos tészta
  • 80 g szárított paradicsom olajban
  • 100 g sonka
  • 200 g sajt (választás szerint)
  • 1 felvert tojást
  • parmezán sajt a szóráshoz
  • vízitorma
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 35 min

Videó

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz