Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Sós kalács kecske sajttal

Sós kalács kecske sajttal

Módszer

1 Először rakja ki a tortaformát leveles tésztával. Villával néhány helyen megszurkáljuk a tésztát. Ezután keverje össze a tojásokat tejszínnel, Naga Bhut Jolokia chilli porral, sóval és borssal egy tálban. Végül elkészítjük a torta összes összetevőjét. A cukkinit és a lilahagymát szeletekre vágjuk, a karfiolt kis rózsákra osztjuk. Mindent a leveles tésztára kenünk egy formában. Adjunk hozzá cukkini szeleteket, karfiol rózsákat, hagymakarikákat, sonkaszeleteket, kecskesajtot. Végül mindent lekenünk a tojásos keverékkel. Meglocsoljuk olajjal és betesszük a sütőbe. 180 C-on kb 35 percig sütjük A kész tortát chili lekvárral és friss rukkolával díszítjük. A sütemény melegen és hidegen is kiváló.
  • Használt chilli
  • 1/2 kis kanál Naga Bhut Jolokia por
  • Összetevők
  • leveles tészta csomag
  • 2 tojás
  • 100 ml 33% tejfel
  • só, bors
  • kis cukkini
  • 1/4 karfiol
  • piros hagyma
  • 100 g Schwarzwald sonka
  • 150 g fehérpenészes kecskesajt
  • oliva olaj
  • Díszítéshez
  • friss rukkola
  • chilli lekvár
  • Adagok száma 3
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 35 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz