Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Sós répa lepény

Sós répa lepény

Módszer

1 Egy tálban keverjük össze a lisztet a sütőporral és a sóval. Adjunk hozzá olajat, vizet, és készítsünk tésztát, amelyet ezután körülbelül 15 percig pihentetünk. A kész tésztát 30 cm átmérőjű sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük - a tésztát a széleire tesszük.
2 A tojást a töltelékkel felverjük a tejszínnel. Adjunk hozzá kakukkfüvet, rozmaringot, zúzott feta sajtot és Chaotian chili pelyhet a felvert keverékhez. Mindent összekeverünk, és a kész keveréket a tésztára öntjük.
3 Ezután tegyünk a keverékre szeletelt (kb. 3 mm vastag) céklát, szórjuk meg apróra vágott dióval, és locsoljuk meg egy kevés mézzel.
4 200 ° C -ra előmelegített sütőben kb 35 percig sütjük. Még melegen tálaljuk.
  • Használt chilli
  • 6 g Chaotian pehely
  • Összetevők
  • 300 g sima liszt
  • 1 teakanál sütőpor
  • ½ teáskanál olaj
  • 100 ml víz
  • 2 tojás
  • 150 ml 33% tejfel
  • kakukkfű és rozmaring ízlés szerint
  • 1 kisebb cékla (hámozva és szeletelve)
  • 100 g feta sajt
  • egy marék apróra vágott dió
  • 2 teakanál méz
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 45 min

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz