Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Spaghetti aglio olio peperoncino

Spaghetti aglio olio peperoncino

Módszer

1 A friss petrezselyemlevelet apróra vágjuk, a tésztát megfelelő mennyiségben sós vízben kifőzzük. Amíg a tészta fő, fokhagymás alapot készítünk. A fokhagymát késsel összetörjük és meghámozzuk. Vékony szeletekre vágjuk, majd forró olívaolajba tesszük. Csak rövid ideig sütjük. A fokhagymát nem szabad megégetni, különben keserű lesz.
2 Ha kész a fokhagyma, vegyük le a serpenyőt a főzőlapról, és adjunk hozzá egy csipet Carolina Reaper chili pehelyt. Keverjük össze és hagyjuk csengeni. Miután a tészta elkészült, öntsük le és tartsunk benne egy kanál tésztavizet. Tegyük a tésztát egy serpenyőbe olajjal, adjunk hozzá egy merőkanál tésztavizet, és alaposan keverjük össze az egészet. A tűzről levéve hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, elkeverjük és tálaljuk.
  • Használt chili
  • csipet chilli Carolina reaper pehely
  • Összetevők
  • 250 g friss tészta
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 40 ml olivaolaj
  • egy marék friss petrezselyemlevél
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 20 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz