
Módszer
1 A friss petrezselyemlevelet apróra vágjuk, a tésztát megfelelő mennyiségben sós vízben kifőzzük.
Amíg a tészta fő, fokhagymás alapot készítünk.
A fokhagymát késsel összetörjük és meghámozzuk. Vékony szeletekre vágjuk, majd forró olívaolajba tesszük. Csak rövid ideig sütjük. A fokhagymát nem szabad megégetni, különben keserű lesz.
2 Ha kész a fokhagyma, vegyük le a serpenyőt a főzőlapról, és adjunk hozzá egy csipet Carolina Reaper chili pehelyt. Keverjük össze és hagyjuk csengeni.
Miután a tészta elkészült, öntsük le és tartsunk benne egy kanál tésztavizet.
Tegyük a tésztát egy serpenyőbe olajjal, adjunk hozzá egy merőkanál tésztavizet, és alaposan keverjük össze az egészet.
A tűzről levéve hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, elkeverjük és tálaljuk.
- Használt chili
- csipet chilli Carolina reaper pehely
- Összetevők
- 250 g friss tészta
- 3 gerezd fokhagyma
- 40 ml olivaolaj
- egy marék friss petrezselyemlevél
- Adagok száma 2
- Készítés ideje 20 min
- Főzés ideje 20 min