Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Spárgás csirkecomb

Spárgás csirkecomb

Módszer

1 Keverje össze a fehér joghurtot olívaolajjal, egy teáskanál sóval, apróra vágott mentával, finomra vágott Chaotian chilli paprikával és pácolt Red Jalapeño chilli paprikával. Az elkészített joghurtos pácba tesszük a csirkecombokat, az edényt lefedjük alufóliával, és kb 1 órát pihentetjük, de akár éjszakázhatunk is. A megtöltött alsócombokat kivesszük a pácból, és a forró grillre helyezzük. Amikor a csirkecombok már majdnem készek, adjuk hozzá a spárgát egy szelet Prosciutto crudo-ba csomagolva, és mindkét oldalát grillezzük csak néhány percig. megsózzuk, és borsozzuk.
  • Használt chili
  • 3 db Chaotian chilli egészben
  • 5 szelet pácolt Red Jalapeño chilli paprika
  • Összetevők
  • 150 g fehér jogurt
  • 30 ml olivaolaj
  • 2 kiskanál só
  • egy marék apróra vágott menta
  • 1 kg csirkecomb
  • 500 g zöld spárga
  • 90 g Prosciutto crudo
  • só, bors
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 20 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz