
Módszer
1 Keverje össze a fehér joghurtot olívaolajjal, egy teáskanál sóval, apróra vágott mentával, finomra vágott Chaotian chilli paprikával és pácolt Red Jalapeño chilli paprikával.
Az elkészített joghurtos pácba tesszük a csirkecombokat, az edényt lefedjük alufóliával, és kb 1 órát pihentetjük, de akár éjszakázhatunk is.
A megtöltött alsócombokat kivesszük a pácból, és a forró grillre helyezzük. Amikor a csirkecombok már majdnem készek, adjuk hozzá a spárgát egy szelet Prosciutto crudo-ba csomagolva, és mindkét oldalát grillezzük csak néhány percig.
megsózzuk, és borsozzuk.
- Használt chili
- 3 db Chaotian chilli egészben
- 5 szelet pácolt Red Jalapeño chilli paprika
- Összetevők
- 150 g fehér jogurt
- 30 ml olivaolaj
- 2 kiskanál só
- egy marék apróra vágott menta
- 1 kg csirkecomb
- 500 g zöld spárga
- 90 g Prosciutto crudo
- só, bors
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 20 min