Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Spenót quesadilla

Spenót quesadilla

Módszer

1 Egy serpenyőben felforraljuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a felszeletelt csirkét. Ha a hús elkészült, adjunk hozzá sót, borsot és chiliport Naga Bhut Jolokia -hoz. Mindent alaposan összekeverünk, és még egy percig pároljuk. Tegye a kész húst egy tálba.
2 Olvasszuk fel a vajat egy mélyebb serpenyőben, és pirítsuk meg rajta a felszeletelt gombát. A pörkölés közepén a gombához adjuk az apróra vágott újhagymát, és hagyjuk, hogy a gombával együtt megpiruljon. A zúzott fokhagymát hozzáadjuk a gombához és a hagymához, és hagyjuk egy ideig párolni. Ezután adjuk hozzá a kukoricát és a friss spenótleveleket. A spenót a főzés során elveszíti térfogatát. Miután minden kész, tegye a keveréket egy tálba.
3 Spenót és hús keverékét tegyük a tortilla egyik felére, és mindent takarjunk be mozzarellával és reszelt cheddarral. Fordítsa meg a tortillát, és forró serpenyőben süsse mindkét oldalát körülbelül 3 percig.

Ingredience

  • Használt chilli
  • 1 teakanál chilli por Naga Bhut Jolokia
  • Összetevők
  • 3 kanál olivaolaj
  • 0,5 kg csirke hús
  • bors
  • 50 g vaj
  • 3 db újhagyma
  • 200 g csiperkegomba
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 150 g kukorica
  • 400 g friss spenót
  • 150 g mozzarella kockák
  • 200 g cheddar sajt
  • 8 x tortilla

Videó

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz