
Módszer
1 Egy serpenyőben felforraljuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a felszeletelt csirkét. Ha a hús elkészült, adjunk hozzá sót, borsot és chiliport Naga Bhut Jolokia -hoz. Mindent alaposan összekeverünk, és még egy percig pároljuk. Tegye a kész húst egy tálba.
2 Olvasszuk fel a vajat egy mélyebb serpenyőben, és pirítsuk meg rajta a felszeletelt gombát. A pörkölés közepén a gombához adjuk az apróra vágott újhagymát, és hagyjuk, hogy a gombával együtt megpiruljon. A zúzott fokhagymát hozzáadjuk a gombához és a hagymához, és hagyjuk egy ideig párolni. Ezután adjuk hozzá a kukoricát és a friss spenótleveleket. A spenót a főzés során elveszíti térfogatát. Miután minden kész, tegye a keveréket egy tálba.
3 Spenót és hús keverékét tegyük a tortilla egyik felére, és mindent takarjunk be mozzarellával és reszelt cheddarral. Fordítsa meg a tortillát, és forró serpenyőben süsse mindkét oldalát körülbelül 3 percig.
Ingredience
- Használt chilli
- 1 teakanál chilli por Naga Bhut Jolokia
- Összetevők
- 3 kanál olivaolaj
- 0,5 kg csirke hús
- só
- bors
- 50 g vaj
- 3 db újhagyma
- 200 g csiperkegomba
- 3 gerezd fokhagyma
- 150 g kukorica
- 400 g friss spenót
- 150 g mozzarella kockák
- 200 g cheddar sajt
- 8 x tortilla