
Módszer
1 A burgonyát megtisztítjuk és héjában megfőzzük. Miután a burgonya megpuhult, átszűrjük, lecsepegtetjük, és hagyjuk egy ideig hűlni. Ezután még melegen hámozzuk meg őket, és nyomjuk át a forgácson.
2 Tegyen majonézt, mustárt, zöldségeket salátába, sót, borsot és pácolt Jalapeños paprikát a burgonyába. Mindent óvatosan összekeverünk, és a salátát hűvös helyen pihentetjük. Ezután, ha szükséges, még ízlés szerint megfűszerezni
3 A sertésszeleteket enyhén ütögessük az ételfólián, majd mindkét oldalon megsózzuk.
4 Tegyen egy szelet húst sima lisztbe, és tekerje mindkét oldalára. Ezután tegye a húst a felvert tojásba, és hagyja, hogy megfelelően feltekeredjen a tojással.
Végül tegyünk egy szelet húst a zsemlemorzsába, és adjunk hozzá egy teáskanál Carolina Reaper chili port. A zsemlemorzsát alaposan összekeverjük a chiliporral, és a húst zsemlemorzsába csomagoljuk. Nyugodtan nyomja meg a zsemlemorzsát, hogy a steak gyönyörűen ropogós chilis réteggel rendelkezzen.
5 Hagyjuk az így becsomagolt szeleteket nagyobb mennyiségű forró olajban megsülni. A steaket szép aranybarnára sütjük mindkét oldalán. Sütés után hagyjuk csepegtetni egy papírtörlőn.
6 Sütés és lecsepegtetés után azonnal tálaljuk a meleg szeleteket hideg salátával. Citromszeletekkel, frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
- Használt chilli
- 90 g pácolt jalapeños paprikából
- 1 teakanál Carolina reaper por
- Saláta
- 1,3 g burgonya salátához
- 170 g majonéz
- 40 g egészzsíros mustár
- 320 g zöldség salátában
- só, bors
- Rántott sertéshús
- 6 szelet sertéshús
- só
- 150 g sima liszt
- 3 tojás
- 150 g zsemlemorzsa
- 1 l sütőolaj
- köretként citrom és petrezselyem
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 45 min
- Főzés ideje 20 min