Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Sült burgonya saláta

Sült burgonya saláta

Módszer

1 A burgonyát megtisztítjuk és héjában megfőzzük. Miután a burgonya megpuhult, átszűrjük, lecsepegtetjük, és hagyjuk egy ideig hűlni. Ezután még melegen hámozzuk meg őket, és nyomjuk át a forgácson.
2 Tegyen majonézt, mustárt, zöldségeket salátába, sót, borsot és pácolt Jalapeños paprikát a burgonyába. Mindent óvatosan összekeverünk, és a salátát hűvös helyen pihentetjük. Ezután, ha szükséges, még ízlés szerint megfűszerezni
3 A sertésszeleteket enyhén ütögessük az ételfólián, majd mindkét oldalon megsózzuk.
4 Tegyen egy szelet húst sima lisztbe, és tekerje mindkét oldalára. Ezután tegye a húst a felvert tojásba, és hagyja, hogy megfelelően feltekeredjen a tojással. Végül tegyünk egy szelet húst a zsemlemorzsába, és adjunk hozzá egy teáskanál Carolina Reaper chili port. A zsemlemorzsát alaposan összekeverjük a chiliporral, és a húst zsemlemorzsába csomagoljuk. Nyugodtan nyomja meg a zsemlemorzsát, hogy a steak gyönyörűen ropogós chilis réteggel rendelkezzen.
5 Hagyjuk az így becsomagolt szeleteket nagyobb mennyiségű forró olajban megsülni. A steaket szép aranybarnára sütjük mindkét oldalán. Sütés után hagyjuk csepegtetni egy papírtörlőn.
6 Sütés és lecsepegtetés után azonnal tálaljuk a meleg szeleteket hideg salátával. Citromszeletekkel, frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
  • Használt chilli
  • 90 g pácolt jalapeños paprikából
  • 1 teakanál Carolina reaper por
  • Saláta
  • 1,3 g burgonya salátához
  • 170 g majonéz
  • 40 g egészzsíros mustár
  • 320 g zöldség salátában
  • só, bors
  • Rántott sertéshús
  • 6 szelet sertéshús
  • 150 g sima liszt
  • 3 tojás
  • 150 g zsemlemorzsa
  • 1 l sütőolaj
  • köretként citrom és petrezselyem
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 45 min
  • Főzés ideje 20 min

Videó

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz