
Módszer
1 A hagymát és a koriandert előre vágjuk finomra, a kemény sajtot pedig a paprika hosszúságú (kb. 6,5 cm hosszú) téglalapokra vágjuk.
2 A Jalapeno paprikát félbe vágjuk, így olyan hajókat készítünk, amelyekbe több töltelék fér bele, mintha csak levágnánk a paprikák tetejét és megtöltenénk.
3 A sütőt előmelegítjük 190°C-ra.
4 Egy tálban keverjük össze a töltelék összes többi összetevővel, kivéve a kemény sajtot.
Adhatunk hozzá jalapeños port, vagy egy kis jalapeños mártást.
5 Töltsük meg a paprikát, és tegyünk egy téglalap kemény sajtot mindegyikre. A tepsit béleljük ki sütőpapírral, tegyük rá a paprikákat és süssük 20-30 percig, vagy amíg a sajt kissé megbarnul.
6 Tálalás előtt 5 percig állni hagyjuk.
- Használt Chilli
- 12 db jalapeños
- 1 teakanál jalapeño szósz
- Összetevők
- 40 g hagyma
- 15 g piros koriander
- 170 g gervais
- 11/2 teakanál őrölt kömény
- 1 teakanál só
- 60 g kemény sajt
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 15 min
- Főzés ideje 25 min