Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Super Hots! - Rendkívül csípős chilli csomagok

Ajándék ingyen
Super Hots! - Rendkívül csípős chilli csomagok

Nem félsz a kihívásoktól, és szereted halálosan az extra forró chillit? Fogadjuk a szavát! A világ legforróbb paprikájából készült termékek egyedülálló keverékét készítettük Önnek. És a tűző hőség után lemosódott endorfinoknak köszönhetően ez a csomag is tele van örömmel!

Most ellenállhatatlan akciós áron élvezheti ezt a pokol csomagot.

Figyelmeztetés: Rendkívül erős! Nem alkalmas a kezdőknek!

Ár a 1 db értékben: 10 490 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 31.05.2023
Leírás

Super Hots! - Rendkívül csípős chilli csomagok

* Ez a csomag nem tartalmaz díszdobozt

Kínálatunkból 3 legtöbb forró típusú chilli paprika mindenféle formában. Rekordtulajdonosok, akik nem esnek egymillió alá a Scoville skálán. Ha libabőrösödik olyan nevektől, mint a Carolina Reaper, a Scorpion Moruga vagy a Bhut Jolokia, és a nyála egyszerre konvergál, akkor fontos üzenetünk van az Ön számára. Csak erre a csomagra van szüksége!

A halál kivonat chilli csomagjában megtalálhatja:

  • Az összes chilli királynője - a Carolina Reaper paprika, amely 2 200 000 SHU forróságot ér el, a csomagolásban összetört pehely és őrölt por formájában találja meg. Ez nem csak egy extra adag melegséget, hanem édes ízt is ad az ételnek.
  • A világ második legnagyobb forróságú, 2 000 000 SHU-s karibi infernálja, a Trinidad Scorpion Moruga, amelyet por és egész szárított paprika formájában csomagoltunk a csomagolásba. Ellenállhatatlan gyümölcsízük és illatuk van, és valóban őszintén (és sokáig) égnek.
  • A Naga Bhut Jolokia paprika, amelynek 1 000 000 SHU van, és csomagunknak köszönhetően őrölt por és folyékony chilli cefre formájában élvezheti őket, ami kiválóan alkalmas mártások vagy mártások alapjául.

 

 

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz