Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Szarvasgomba narancshéjjal

Szarvasgomba narancshéjjal

Módszer

1 Öntsük a tejszínt egy serpenyőbe, adjunk hozzá cukrot, illatosítsuk vaníliával és keverjük össze. Tegyük forró vízbe, és vigye le a forráspont alá. Hozzáadjuk a vajat, chilit, a tört csokoládét és hagyjuk felolvadni.
2 A kandírozott narancshéjat picire vágják, minél kisebb, annál jobb, és az elkészített keverékbe öntik. Alaposan keverjük össze és vegyük ki a forró vízből. Zárható edénybe öntjük és hagyjuk kihűlni. Ezután fedjük le fedővel vagy friss fóliával, és tegyük a hűtőbe egy éjszakára.
3 Amikor a keverék teljesen kihűlt és szilárd, vegyen egy darabot egy kanállal, tekercseljen gyorsan vagy tekercselve, és tekerje be összetört dióval. A keverék gyorsan megolvad, ezért a golyók gurításának és a csomagolásnak kellően fürgének kell lennie. A szarvasgombát egymás mellé rakva, friss fóliával letakarva hűtőszekrényben tároljuk.
  • Használt chilli
  • 1 kanál Pasilla por
  • Összetevők
  • 100 g 70% keserű csokoládé
  • 30 g kandírozott narancshéj
  • 30 ml tejszínhab
  • 20 g nádcukor
  • 20 g vaj
  • 1 kanál narancslikőr
  • Adagok száma 25
  • Készítés ideje 60 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz