Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Taco saláta grillezett ancho csirkével

Taco saláta grillezett ancho csirkével

Módszer

1 A pác és a csirkehús elkészítése a következőképpen történik: Melegítse elő a sütőt 175 ˚C-ra. A fokhagymát késsel összetörjük és összekeverjük sánccal, borssal, sóval. Meglocsoljuk olívaolajjal, és felöntjük egy csésze vízzel. Összekeverjük.
2 A csirkemelleket mindkét oldaláról becsomagoljuk. Hagyjuk 15-20 percig szobahőmérsékleten pácolódni.
3 A csirkét grillen vagy serpenyőben 2-3 percig sütjük mindkét oldalán. A csirkét egy tepsibe tesszük, és 175 ˚C-os sütőben 10 percig sütjük.
4 A melleket 5 percig hűlni hagyjuk, majd csíkokra vágjuk.
5 A salátát a következőképpen készítjük el: Az összes összetevőt egy nagy tálba tesszük és összekeverjük.
6 Szeletelt csirkehússal tálaljuk. Meglocsoljuk kedvenc öntettel.
  • Használt chilli
  • 1 kanál ancho por
  • A páchoz szükségünk lesz:
  • 2 gerezd ‏fokhagyma
  • 1/2 teakanál tengeri só
  • 1/2 ‏ teakanál bors
  • 1 kanál Ancho por
  • 1 kanál oliva olaj
  • 1 kanál víz
  • 650 g csirkemell
  • Salátára lesz szükségünk:
  • 1-2 fej római saláta, szeletelve
  • 1 db Pirospaprika, kisebb csíkokra vágva
  • 1/2 db kockára vágott paradicsom
  • 60 g főtt kukorica
  • Íz szerint Vöröshagyma, vékony csíkokra vágva
  • 1 marék koriander, apróra vágva
  • Pár marék tortilla chips
  • 120 g cheddar, reszelve
  • 1 db avokádó
  • Íz szerint zöld-citrom lé
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 15 min
  • Főzés ideje 13 min

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz