
Módszer
1 Egy nagy serpenyőben olívaolajat meghevítünk, és a finomra vágott medvehagymát megpirítjuk rajta. Ha kész a hagyma, hozzáadjuk a finomra vágott paprikát, és körülbelül 5 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a darált húst, és körülbelül 15 percig erőteljesen megsütjük. Ezután adjunk hozzá két evőkanál Orange Habanero chili pépet, zúzott fokhagymát, sót és borsot. Az egészet alaposan összekeverjük, és körülbelül 5 percig főzzük, hogy minél jobban kifejlődőn a keverékben lévő szósz íze.
2 A húskeverék közé készítsen egy mártogatós avokádót és salsát
3 Az avokádót félbevágjuk, a köveket eltávolítjuk, és a kanalat a tálba szedjük. Adjuk hozzá a fehér joghurtot, a lime levét és keverjük össze az egészet, és pépesítsük az avokádót. Só ízlés szerint. A kész mártogatóba tedd az avokádómagot, hogy az avokádó ne barnuljon meg és sokáig zöld maradjon.
4 Egy tálban összekeverjük a finomra vágott medvehagymát, a húsos paradicsomot és az újhagymát. Adjunk hozzá egy marék apróra vágott petrezselymet és koriandert. Adjunk hozzá sót és lime levét. Az egészet alaposan összekeverjük, és ha szükséges, sóval vagy lime-mal ízesítjük.
5 Tálaláskor a taco palacsintákat megtöltjük apróra vágott jégsalátával, majd hozzáadjuk a húskeveréket, a hajat és a guacamole-t.
- Használt chilli
- 2 kanál Orange Habanero szósz
- Összetevők
- 2 kanál olivaolaj
- 4 db medvehagyma
- 3 db paprika
- 0,5 kg marhahús
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 csipet só és bors
- Avokádó mártás
- 2 db érett avokádó
- 3 kanál fehér joghurt
- ½ lé limet
- 1 csipet só
- Salsa
- 2 db medvehagyma
- 1 db nagy paradicsom
- 1 db friss hagyma
- 1 marék vágott petrezselyem
- 1 marék apróra vágott koriander
- 1 csipet só
- ½ lé limet
- A tálaláshoz
- 1 marék jégsaláta
- 1 csomag taco shells
- Adagok száma 2
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 30 min