Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Tészta cukorborsóval

Tészta cukorborsóval

Módszer

1 Melegítse meg az olívaolajat egy nagy serpenyőben, és hagyja, hogy a hagyma habozzon rajta. Ha a medvehagyma kész, adjuk hozzá az apróra vágott sonkát, és enyhén pirítsuk meg.
2 Adja hozzá a fagyasztott borsót a kész hagymához és sonkához, keverje össze és fedje le egy ideig, amíg a borsó fel nem oldódik. Közben a friss tésztát sós vízben megfőzzük.
3 Ezután adjunk a serpenyőbe Habanero krémet chilis pelyhekkel, sóval, borssal, és keverjünk össze mindent, és hagyjuk egy ideig főni, mielőtt a krém a keverékkel besűrűsödik.
4 Amint a krém sűrűsödni kezd, adjunk hozzá egy kis gombóc tészta vizet a serpenyőbe, keverjük össze és azonnal adjuk hozzá az összes tésztát. Nem kell önteni őket, de egyenesen a vízből kiviheti a serpenyőbe. Tartsa a serpenyőt körülbelül közepes lángerősség mellett.
5 Alaposan és alaposan keverje össze, és adja hozzá a durvára reszelt sajtot. Keverés közben a folyadék egy részének még bele kell áznia a tésztába, és gyönyörűen krémes és vastag keveréket fog létrehozni.
6 Ha kissé folyékonyabb, növelje a lángot, és hagyja kissé megpárolni. De ha nagyon sűrű, adjon hozzá még egy kis vizet a tésztából, és mindent alaposan keverjen össze újra.
7 Az elkészültet azonnal tálaljuk. Megszórjuk borsócsírával, vékonyra felszeletelt retekkel és egy kis Habanero-pelyhével.
  • Használt chili
  • 1 lžíčka Habanero pehely
  • Összetevők
  • 2 lžíce oliva olaj
  • 2 medvehagyma
  • 100 g Fekete-erdei sonka
  • 150 g fagyott borsó
  • 250 ml 33% tejfel
  • ½ lžičky só, borsó
  • 250 g reszelt sajt
  • 500 g friss tészta
  • borsócsíra
  • egy kisebb csomó retek
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz