
Módszer
1 Tegyünk néhány spenótlevelet, szárított paradicsomot és néhány szelet balkáni sajtot egy szelet sonkára. Mindent tekercsbe forgatunk.
Tisztítsd meg a melleidet és csinálj bele egy nagyobb lyukat és szúrj bele egy tekercs sonkát és rögzítsd a lyukat fogpiszkálóval.
2 Tegyen olíva olajat és chilli fűszereket Argentína egy tálba. Keverjük össze és tegyük bele az előkészített melleket. Hagyja a melleit egy ideig a hűtőszekrényben pácolódni. Addig is készíthet burgonyapürét vagy más kedvenc köretet.
3 A pácolt melleket forró serpenyőben mindkét oldalukon megsütjük. Ezután cherry paradicsomos tepsibe tesszük és 160°C-os forró sütőben kb 10 percig sütjük.
A kész melleket felszeleteljük, körettel és koktélparadicsommal tálaljuk.
- Használt chili
- 1 kanál chilli fűszer Argentiny
- Összetevők
- 550 g csirkemell
- 30 g szelet Schwarzwald sonka
- 300 ml szárított paradicsom
- 70 g egy marék spenótlevél
- 1 kiskanál balkáni sajt
- 120 g oliva olaj
- 120 g cherry paradicsom
- krumplipüré
- Adagok száma 2
- Készítés ideje 60 min
- Főzés ideje 10 min