Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Töltött csirkemell burgonyapürével

Töltött csirkemell burgonyapürével

Módszer

1 Tegyünk néhány spenótlevelet, szárított paradicsomot és néhány szelet balkáni sajtot egy szelet sonkára. Mindent tekercsbe forgatunk. Tisztítsd meg a melleidet és csinálj bele egy nagyobb lyukat és szúrj bele egy tekercs sonkát és rögzítsd a lyukat fogpiszkálóval.
2 Tegyen olíva olajat és chilli fűszereket Argentína egy tálba. Keverjük össze és tegyük bele az előkészített melleket. Hagyja a melleit egy ideig a hűtőszekrényben pácolódni. Addig is készíthet burgonyapürét vagy más kedvenc köretet.
3 A pácolt melleket forró serpenyőben mindkét oldalukon megsütjük. Ezután cherry paradicsomos tepsibe tesszük és 160°C-os forró sütőben kb 10 percig sütjük. A kész melleket felszeleteljük, körettel és koktélparadicsommal tálaljuk.
  • Használt chili
  • 1 kanál chilli fűszer Argentiny
  • Összetevők
  • 550 g csirkemell
  • 30 g szelet Schwarzwald sonka
  • 300 ml szárított paradicsom
  • 70 g egy marék spenótlevél
  • 1 kiskanál balkáni sajt
  • 120 g oliva olaj
  • 120 g cherry paradicsom
  • krumplipüré
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 60 min
  • Főzés ideje 10 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz