Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Trinidad Moruga Scorpion curry édesburgonyából, spenótból és csicseriborsóból

Trinidad Moruga Scorpion curry édesburgonyából, spenótból és csicseriborsóból

Módszer

1 Egy nagy serpenyőben olajat megforraljuk, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát és puhára pirítjuk. Adjuk hozzá és keverjük össze a chilit és a sót. Körülbelül egy percig főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsomot.
2 Kb. 20 percig lefedve pároljuk, amíg a paradicsom megpuhul és paradicsom szósz lesz. Néha megkeverjük.
3 Adjuk hozzá a felszeletelt édesburgonyát, és főzzük még néhány percig.
4 Felöntjük vízzel, felforraljuk, és csökkentjük a hőfokot, hogy lassan főzhessük az édesburgonyát.
5 Ha az édesburgonya megpuhult, keverjük hozzá a csicseriborsót és a spenótot. Fűszerezzük ízlés szerint, és főzzük még néhány percig, amíg a spenót megpirul.
6 Azonnal tálaljuk rizzsel, vagy használjuk köretként.
  • Használt chilli paprika
  • 1-11/2 teakanál Trinidad Scorpion Moruga por
  • Összetevők
  • 3-4 kanál növényi olaj
  • 1 db hagyma (finomra vágva)
  • 1-3 gerezd fokhagyma
  • 400 g szeletelt paradicsomkonzerv
  • 4 db közepes méretű édesburgonya
  • 400 g csicseriborsó
  • 200 ml víz
  • 1 csipet friss spenót
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 10 min
  • Főzés ideje 35 min

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz