Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Egész szárított paprika

Az egész szárított paprika lehetővé teszi, hogy egész évben chilit szállítsunk az ügyfeleknek. A szárítás az egyik legrégebbig tartósítószer. A szárított chilipaprika általában mentes a káros kórokozótól, és könnyen tárolható hosszú ideig. Nagyon széles felhasználási körük van. Különféle ételekben, mártásokban, salátákban vagy tisztán fűszerként.

Trinidad Scorpion Moruga chilli egészben szárítva 10 g

Trinidad Scorpion Moruga chilli egészben szárítva 10 g

Ezzel a tüzes karibi paprikával könnyen megpróbálja, mit jelent átlépni a 2 milliós határt a chilli paprika Scoville táblán. Az eredeti aromás szárított chilli paprikák perzselő hőt adnak az ételnek, amely fokozatosan fejlődik és tovább gyötrődhet. Ha betartja azt a szabályt, hogy minél erősebb, annál jobb, a Scorpion chilli paprika pont az Ön számára készült.

Összetevők Trinidad Scorpion Moruga chilli paprikák 100 %.
Élesség
  • 6
SHU mértékegység 2 000 000
Származás Ecuador
Ár a 1 db értékben: 1 990 Ft
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Trinidad Scorpion Moruga chilli egészben szárítva 10 g

Harcolj a második legcsípősebb paprikával a világon! 

2 millió Scoville SHU-n túl zsebkendővel és tejjel bélelt út vezet a chilli paprika világában. Vagy legalább a Trinidad Scorpion Moruga extra csípős karibi paprika fogyasztásához ilyen tartozékot ajánlunk. Már csak a skorpió szó sem tesz jó hírt a chilli paprika kezdőknek. Az extra csípős chilli felhasználóknak azonban azt mondjuk: "Bátran, de óvatosan!"

Valójában hosszú és nehéz paprika neve mögött Morouga város neve található, amely a karibi Trinidad szigeten van, amely Tobago szigetével együtt szigetországot alkot. Innen származik ez a paprika típus.

2012-ben a Chile Pepper Institute (Új-Mexikói Állami Egyetem pártja) megerősítette, hogy ez valóban a világ legerősebb paprika és elsőként lépi túl a Scoville 2.000.000 SHU-szintet. Sajnos a Guinness-rekordok könyve nem jelentette be ezt a paprikát, és hivatalosan soha nem hagyta jóvá a legerősebbek között és aztán egy évvel később megszületett a Carolina Reaper típus, amely továbbra is vezető legcsípősebb paprika a világon.

10 Habanero paprika egyben

A Moruga Scorpion chilli paprika mérete kb mint egy golflabda, ráncos felülettel és narancsvörös színnel rendelkezik. Hiányzik a hosszúkás hegyes vége (farok) is, amely a világ legcsípősebb chilli paprikákat jellemzi. Csípősség a 1 200 000 SHU-n kezdődik ennél a típusnál és eléri a maximális 2 500 000 SHU-ig. Egyszerűen megfelel csak a profi chilli műértőknek. 

Virág-gyümölcsös ízük és nagyon aromatikus illata van. A csípősség fokozatosan fejlődik a chilli paprika fogyasztása után, és viszonylag sokáig tart. Ebből a szempontból ismert Paul Bosland, a Mexikói Pepper Intézet Institute nyilatkozata, aki azt mondta: "Harapsz egyet, és ez nem tűnik olyan rossznak. De aztán elkezdődik. Az égés fokozatosan erősebb és erősebb. brutális." Megbízható hogy a Moruga Scorpion chilli egyszerűen nem hagy el.

Trinidad Scorpion Moruga a konyhában

Használhatja a paprikát egészben, paszta vagy püré formájában, sok főtt, hideg étel és szósz alapanyaga. Extra kiváló a csípős csirkeszárnyak és egyéb grill hús finomságok számára. Édes virágos ízének köszönhetően minden édes-forró mártáshoz és ételhez alkalmas.

Emlékezni kell arra, hogy a Trinidad Scorpion Moruga körülbelül 10x élesebb, mint a Habanero chilli paprika. Tehát figyelni kell a túladagolásra.

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz