
Módszer
1 Egy nagyobb tálban keverjük össze a zsíros túrót a tojással és egy csipet sóval. Adjuk hozzá a lisztet, a Naga Bhut Jolokia chilli port és keverjük össze a tésztát. Hagyja állni legalább 10 percig.
Közben tisztítsa meg és vetje be a szilvát. Ezenkívül forraljunk fel vizet egy nagy fazékban.
A kész tésztába csomagoljuk a szilva darabokat és tegyük forró vízbe. Körülbelül nyolc percig főzzük.
A megfőtt gombócokat azonnal tálaljuk. Darált mákba csomagoljuk, reszelt túróval, porcukorral megszórjuk, és olvasztott vajjal bekenjük.
- Használt chilli
- 1/2 kiskanál Naga Bhut Jolokia por
- Összetevők
- 250 g zsíros túró
- 1 tojás
- csipet só
- 5 szilva
- Végére
- porcukor
- őrölt mák
- olvasztott vaj
- kemény túró
- Adagok száma 3
- Készítés ideje 15 min
- Főzés ideje 8 min