
Módszer
1 A hagymát fokhagymával finomra vágjuk és rövid ideig megpirítjuk. Adjuk hozzá a paradicsom pürét és pihentessük körülbelül 3 percig. Öntsön kólát, és adjon hozzá whiskyt, mézet, fűszereket, olajat és Habanero chili mártást. Egy ideig főzzük, hogy csökkentse a pácot.
2 Kenjük meg a bordákat páclével, és hagyjuk pihenni körülbelül 12 órát. Ezután a tányéron kinyújtjuk a bordákat fóliával, és 95 °C-on 90 percig elősütjük (ez meggyorsítja a grillezést).
3 Most már nem kell mást tennie, mint megkenni a bordákat a pác maradékával vagy a sütőlappal, és a grillen körülbelül 30 percig sütni.
- Használt chilli
- Red Habanero szósz
- Összetevők
- 1 - 2 kg sertésborda
- 50 g paradicsom püré
- 100 ml Coca-Cola
- 2 cl whisky Jack Daniel Honey
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db hagyma
- 3 kanál méz
- BBQ fűszer
- só
- zúzott zöld bors
- olaj
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 120 min