Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Whiskyben pácolt sertésborda és Habanero chili

Whiskyben pácolt sertésborda és Habanero chili

Módszer

1 A hagymát fokhagymával finomra vágjuk és rövid ideig megpirítjuk. Adjuk hozzá a paradicsom pürét és pihentessük körülbelül 3 percig. Öntsön kólát, és adjon hozzá whiskyt, mézet, fűszereket, olajat és Habanero chili mártást. Egy ideig főzzük, hogy csökkentse a pácot.
2 Kenjük meg a bordákat páclével, és hagyjuk pihenni körülbelül 12 órát. Ezután a tányéron kinyújtjuk a bordákat fóliával, és 95 °C-on 90 percig elősütjük (ez meggyorsítja a grillezést).
3 Most már nem kell mást tennie, mint megkenni a bordákat a pác maradékával vagy a sütőlappal, és a grillen körülbelül 30 percig sütni.
  • Használt chilli
  • Red Habanero szósz
  • Összetevők
  • 1 - 2 kg sertésborda
  • 50 g paradicsom püré
  • 100 ml Coca-Cola
  • 2 cl whisky Jack Daniel Honey
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hagyma
  • 3 kanál méz
  • BBQ fűszer
  • zúzott zöld bors
  • olaj
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 120 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz