Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

World of Chillies – egy csomag chillipaprikát a világ minden tájából

-10 %
Ajándék ingyen
World of Chillies – egy csomag chillipaprikát a világ minden tájából

 

Készüljön fel egy igazi utazási mániára. Elvezetjük a világ minden sarokban termesztett paprikához. Biztosan nem fog unatkozni - a csomagban egész szárított paprikát, granulátumot, őrölt port és folyékony masht talál Indiából, Kínából, Tajvanról, Malawiból, Törökországból, Peruból, Mexikóból és az Egyesült Államokból.

A világ körüli utazás a konyhádban kezdődik

Standard ár: 11 290 Ft
Ár a 1 db értékben: 10 161 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 27.03.2023
Leírás

World of Chillies – egy csomag chillipaprikát a világ minden tájából

8 különböző forró és másképp feldolgozott chilli finomság. Ha úgy dönt, hogy Mexikóban kezdi meg útját, egy csomag aromás füstölt Chipotle várja Önt a csomagban. Bármelyik ételéhez kölcsönözheti India ízét a kasmíri paprika vörös porának köszönhetően. A kínai kaotikus paprikapehely ellenállhatatlan hagyományos ízt nyom az ázsiai konyha minden ételébe. Felismerheti az afrikai, igazán forró chilli ízét a Malawiból származó szárított Birds Eye paprikának köszönhetően. A folyékony chilli cefréket kétféle változatban találja csomagolásban - kedvence lesz az USA-ból származó paprikából készült Tabasco mash, vagy Peruból származó Naga Bhut Jolokia mash? Nem feledkeztünk meg a legnagyobb kihívásról sem - a világ legtöbb forró szárított paprikájáról, a Tajvanon termesztett Carolina Reaperről.

* Bár a készlet nincs csomagolva ajándék verzióban, mégis úgy gondoljuk, hogy ideális és eredeti ajándék lesz minden chilli szerelmese számára.

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz